Tilbage til oversigt supper

 

Dette er en dejlig suppe, der smager godt, specielt om vinteren.

Kan serveres som selvstændig middagsret med et godt brød til.

 

Karrysuppe

 

1 kanin ca. 1 kg.
Suppeurter : Porrer, gulerødder, pastinak, rodpersille etc.
2 løg

Margarine eller olie
Karry
2 liter kaninsuppe
2 gulerødder

2 små porrer

1 tsk. revet ingefær
1 knivspids salt
3 spsk. maizenamel

Evt. lidt piskefløde eller cremefine

 

Fremgangsmåde:

Kaninen kommes i en gryde med vand og suppeurter skåret i små

tern og koger i ca. 50 minutter, til kødet er mørt.

I en anden gryde svitses løg og karry i margarine eller olie.

Suppen fra kaninen sies og hældes over løg og karry. 

Suppleres med en bouillonterning, hvis en stærkere smag ønskes,

men pas så på med for meget salt.

Suppen smages til med revet frisk ingefær, salt og karry.

Reven gulerod og fintsnittet porre tilsættes og koger med i ca. 5

minutter

Kaninkødet skæres i strimler og tilsættes.

Når det koger, jævnes med maizenamel udrørt i koldt vand, der

koger med i ca. to minutter.

Lidt fløde eller cremefine gør underværker.

 

                                         Velbekomme

 

 

 

 

 

                                   © Copyright Ela Nørgaard