Tilbage til Oversigt Middagsretter
Norsk grillkanin |
Del kaninen i passende stykker.
Vend stykkerne i olie, krydr dem med salt og peber og dit foretrukne grillkrydderi.
Steg stykkerne i 1 time og 10 minutter i en gryde eller høj pande med rigelig olie i
og med tæt folie over.
Derefter tages folien væk og kødet grilles.
Jævn evt. stegeskyen til sovs og server en god solid grøn salat til.
Velbekomme
Grillen er over os !
Der er mange måder at grille kanin på, lige så mange som der er med andet kød.
Men kaninkød er tørt kød, så man bør i hvert fald skære lidt større lår op i mindre
stykker, hvis man griller fra rå tilstand.
Bedst er det nok, at marinere kødet med en eller anden spændende marinade,
eller forkoge/stege kaninen, og så bare give den det sidste på grillen.
At forkoge kaninen i rødvin – det behøver ikke at være en årgangsvin – er bestemt
et godt bud på grillet kanin.
Et spændende grillkrydder er Santa Maria´s ”Honningsmag – Grillkrydderi”.
Ela
© Copyright Ela Nørgaard