Tilbage til Oversigt Middagsretter

Norsk grillkanin

 

Del kaninen i passende stykker.

Vend stykkerne i olie, krydr dem med salt og peber og dit foretrukne grillkrydderi.

Steg stykkerne i 1 time og 10 minutter i en gryde eller høj pande med rigelig olie i

og med tæt folie over.

Derefter tages folien væk og kødet grilles.

Jævn evt. stegeskyen til sovs og server en god solid grøn salat til.

 

                                           Velbekomme

 

 

Grillen er over os !
 

Der er mange måder at grille kanin på, lige så mange som der er med andet kød.

 

Men kaninkød er tørt kød, så man bør i hvert fald skære lidt større lår op i mindre

stykker, hvis man griller fra rå tilstand.

 

Bedst er det nok, at marinere kødet med en eller anden spændende marinade,

eller forkoge/stege kaninen, og så bare give den det sidste på grillen.

 

At forkoge kaninen i rødvin – det behøver ikke at være en årgangsvin – er bestemt

et godt bud på grillet kanin.

 

Et spændende grillkrydder er Santa Maria´s ”Honningsmag – Grillkrydderi”.

 

                                                            Ela

 

 

 

 

 

                                              © Copyright Ela Nørgaard