Tilbage til oversigt middagsretter
På Landudstillingen 2010 i Viborg kom Lise og fortalte om hendes yndlingsopskrift
på kanin, den lød så god, at jeg fluks måtte skrive den op i ”den lille røde bog”, så
mange andre kunne nyde godt at den.
Lise´s kaningryde |
3 porrer
250 gram friske champignon eller 1 glas
Lige så meget kaninkød som 1 – 2 svinemørbrad (forklaringen er, at opskriften
oprindelig er til svinemørbrad, så…).
Skær kødet i mindre stykker, som hvis man skærer mørbrad i tynde skiver.
1 dåse kokosmælk
1 dåse hakkede tomater
Drys kødet med salt, peber og paprika.
Brun fedtstof i en pande og brun kødet deri.
Hæld kødet i et ildfast fad.
Svits porrer og champignon i fedtstoffet krydret med lidt salt og peber.
Hæld det over kødet.
Hæld en dåse kokosmælk og 1 dåse hakkede tomater over.
Steges i ovnen i ca. 1 time.
Serveres med pasta, ris, kogte kartofler eller kartoffelmos.
Andre grøntsager kan også bruges.
Kokosmælk er bedre end mælk til diabetikere, og giver en dejlig rund smag.
Velbekomme
Ela
© Copyright Ela Nørgaard