Kaninkødboller med spaghetti

400 gram hakket kaninkød (Kødet fra gamle kaniner og slaget fra alle
kaniner er godt).
1 stort hakket løg
2 - 3  æg
Lidt rasp
Revet citronskal
Et nip oregano
Salt og peber
50 gram friskrevet parmesan
2 spiseskefulde mel
1 spiseskefuld olivenolie

1 glas tomatsovs til pasta
250 gram spaghetti

Ælt kødet med løg, æg, rasp, citronskal, oregano, salt og peber,
så farsen er rimelig fast men ikke for bastant.
Tilsæt evt. mere rasp eller lidt mere væde/æg.
Tilsæt den revne parmesan.
Form dejen til kødboller og tril dem i melet.
Brun kødbollerne på en pande, i olie, og tilsæt tomatsovsen.
Lad det småkoge i 12 minutter.
Kog spaghettien al dente.
Server den kogte spaghetti med kødbollerne, sovsen og friskhøvlet parmesan.

                                                      Velbekomme

 

 

 

 

 

© Copyright Ela Nørgaard