Kaningryde med sveskeblommer

6 personer

2 kaniner
2 løg
1 dl. olie
1 dåse tomater eller 4 friske tomater
1 laurbærblad
2 hvidløgsfed
½ bundt persille
20 smuttede let ristede mandler
½ dl. vand
½ tsk. friskmalet peber
2 tsk. salt
1 d. jordnødder
20 sveskeblommer

Skær kaninerne i passende stykker.
Steg løgene passende gyldne og kom et laurbærblad i.
Tilsæt fire velmodne hakkede tomater eller en dåse tomater.
Læg kaninstykkerne ved og lad ragouten småkoge i
ca. 45 minutter.
Findel 2 fed hvidløg  i en blender sammen med persille,
de let ristede smuttede mandler og ½ dl. vand.
Efter de 45 minutter tilsætter man blandingen fra blenderen
og lidt friskmalet peber og lad ragouten simre i endnu en
halv times tid.
Kom jordnødder og sveskeblommer i en kasserolle med
lidt vand og lad det småkoge i fem minutter.
Hæld vandet fra og kom blommer og jordnødder i kanin-
gryden lige før servering.

 

Velbekomme

© Copyright Ela Nørgaard