I anledning af sommeren og danske grilltraditioner så en grillopskrift fra Grete Stick,

som har indsendt dette lidt utraditionelle bidrag til en lokal grillkonkurrence.

 

Nu er opskrifter ikke noget, jeg bruger så meget, men jeg prøver her.

Tag en kanin gerne små eller dværgracer og parter den.

Forkog den i ca. 15 - 20 minutter i vand tilsat salt og peber evt. krydderurter.

(for at den nemmere bliver gennemstegt)

Lav en dressing/marinade af 1 dl ketchup og 1 dl brun farin.

Put ca. 1 tsk. paprika, 1 tsk. karry, 3/4 tsk. peber (gerne et lille drys

caniepeber) og ca. 2 tsk. salt.

Rør dette sammen og smør kaninen ind, lad den trække (gerne i køleskabet)

en time eller mere. Når den grilles smøres der mere af marinaden på.

En dejlig sommerspise.

 

                                                    God sommer ! 

                                                           Grete