Jens Jørgens fyldte kaninlår
Slagter man “en flok” kaniner er det ikke nogen dårlig ide at lave lidt
afveksling i kaninretterne, f.eks. ved at udbene kaninlårene, fylde dem
med svesker eller persille, snøre dem godt og stege dem i lighed med
rullestege.
De serveres med samme tilbehør som rullestegen og er også fint til
pålæg.
Rullesteg og kaninlår steges ved, at man bruner dem - gerne i en
stegegryde - drysser godt med salt og peber, tilsætter lidt vand, låg på
og steger dem videre, til de er møre.
Koge / stegetid må komme an på en prøve, alt afhænger af, hvor
gammel kaninen er, og hvor stor den er.
Prøv at stikke i den med en gaffel.
Jævn stegeskyen og server med en hjemmelavet god kartoffelmos,
så er det lige før englene synger.
Velbekomme
Ela
© Copyright Ela Nørgaard