Jens Jørgens fyldte kaninlår

 

Slagter man “en flok” kaniner er det ikke nogen dårlig ide at lave lidt

afveksling i kaninretterne, f.eks. ved at udbene kaninlårene, fylde dem

med svesker eller persille, snøre dem godt og stege dem i lighed med

rullestege.

De serveres med samme tilbehør som rullestegen og er også fint til

pålæg.

Rullesteg og kaninlår steges ved, at man bruner dem - gerne i en

stegegryde - drysser godt med salt og peber, tilsætter lidt vand, låg på 

og steger dem videre, til de er møre.

Koge / stegetid må komme an på en prøve, alt afhænger af, hvor

gammel kaninen er, og hvor stor den er.

Prøv at stikke i den med en gaffel.

Jævn stegeskyen og server med en hjemmelavet god kartoffelmos,

så er det lige før englene synger.

 

                                    Velbekomme

                                            Ela

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright Ela Nørgaard