Tilbage til Oversigt Middagsretter

 

Jeg er vild med kaninlever, men det er yderst sjældent at finde

opskrifter på andet brug af den end til leverpostej, men her

kommer en !

Tak til Christine Lundby for indsendelsen af den.

 

Toscanalever

 

2 løg

¼ kg. champignon

2 – 3 tomater

20 gram margarine

6 – 8 oliven

salt og peber

ca. ½ kg. kaninlever

25 gram margarine

salt

¼ tsk. salvie

 

Serveres med ris

 

Løg, champignon og tomater skæres i skiver og svitses i margarinen.

Oliven skæres i skiver og tilsættes.

Blandingen smages til med salt og peber.

Leveres steges i 2 – 3 minutter på hver side i margarinen og krydres

med salt og salvie.

Grønsagsblandingen hældes over leveren.

 

                                              Bon appetit.

 

 

 

 

                                       © Copyright Ela Nørgaard