Tilbage til oversigt middagsretter
Vi tager lige en tur sydpå, der hvor det er meget mere dagligkost at spise kanin.
Gamle kaniner over ca. 1½ år egner sig bedst til at hakke.
Der er ikke meget hakkekød på en Hermelin, men lidt kan der da laves af slag,
rygfilet og lår.
Straks bedre går det med en Belgisk Kæmpe :)
Middelhavsfrikadeller
|
500 gram hakket kanin
1 stort æg
50 gram hvid brød uden skorpe
¾ dl. mælk
1 tsk. karry, gerne stærk
4 spsk. hakket persille
1 fed finhakket hvidløg
1 spsk. olivenolie til stegning
Rør kødet sammen med æg, brød udblødt i mælk, karry, persille og hvidløg.
Lad farsen hvile en ½ times tid og suppler evt. med lidt væske.
Varm olien på panden og steg frikadellerne sprøde på panden, ca. 5 minutter
på hver side.
Tilbehør i syden ville være f.eks. være revne gulerødder blandet med græsk
yoghurt med lidt finthakket hvidløg, lidt finthakket chili og hakket persille.
Velbekomme
© Copyright Ela Nørgaard