Tilbage til oversigt middagsretter

 

Vi tager lige en tur sydpå, der hvor det er meget mere dagligkost at spise kanin.

 

Gamle kaniner over ca. 1½ år egner sig bedst til at hakke.

Der er ikke meget hakkekød på en Hermelin, men lidt kan der da laves af slag,

rygfilet og lår.

Straks bedre går det med en Belgisk Kæmpe :)

 

 

Middelhavsfrikadeller

 

 

500 gram hakket kanin

1 stort æg

50 gram hvid brød uden skorpe

¾ dl. mælk

1 tsk. karry, gerne stærk

4 spsk. hakket persille

1 fed finhakket hvidløg

1 spsk. olivenolie til stegning

 

Rør kødet sammen med æg, brød udblødt i mælk, karry, persille og hvidløg.

Lad farsen hvile en ½ times tid og suppler evt. med lidt væske.

Varm olien på panden og steg frikadellerne sprøde på panden, ca. 5 minutter

på hver side.

Tilbehør i syden ville være f.eks. være revne gulerødder blandet med græsk

yoghurt med lidt finthakket hvidløg, lidt finthakket chili og hakket persille.

 

                                            Velbekomme

 

 

 

 

 

                                       © Copyright Ela Nørgaard