Her er endnu en spændende opskrift fra Christine Lundby, vi siger tak,

den må vi prøve !
 

 

Conejo Escabechado til 6 personer

(marineret kanin).

 

 

 

Conejo Escabechado til 6 personer (marineret kanin).

 

1 kanin

1 spsk. sukker

4 løg

4 store gulerødder

2 stænger kanel

2 laurbærblade

2 nelliker

½ kop olie

1 kanin skåret i små stykker lægges i en lage af 1/3 eddike + 2/3 vand +

salt i mindst 3 timer.

1 spsk. sukker smeltes til karamel, kaninstykkerne puttes i sammen med løgene,

der er skåret i kvarte.

De skiveskårne gulerødder + krydderierne blandes i og

olien hældes forsigtigt over retten, som koges for svagt blus i ca. 3/4 time.

 

                                            Velbekomme

 

                                       © Copyright Ela Nørgaard