Krydret kanin.

 

Ca. 1 kg kaninkød med ben

3 spsk. olivenolie

1,5 dl hvidvin - gerne sød

1 hønsebouillonterning

2 fed hakket hvidløg

2 laurbærblade

4 blade salvie evt. tørrede

2 hele kryddernelliker

1 kvist  frisk eller ¼ tsk. tørret rosmarin

friskkværnet peber

4 flåede og hakkede tomater eller en dåse  hakkede tomater

salt efter smag.

 

Skær kaninkødet i 8 serveringsstykker.

Varm olivenolien i en stegegryde og brun kaninkødet på alle sider.

Hæld hvidvinen ved.

Tilsæt bouillonterning, hvidløg, laurbærblade, salvie, nelliker og

rosmarin samt en del peber.

Giv det et opkog og tilsæt de flåede hakkede tomater.

Læg låg på og lad det simre i 45 minutter.

Smag til med salt.

Kaninen serveres i stegegryden eller i en forvarmet serveringsskål.

Hertil kogte kartofler og skiver af lyst brød.

 

                                    Velbekomme