Krydret kanin.
Ca. 1 kg kaninkød med ben
3 spsk. olivenolie
1,5 dl hvidvin - gerne sød
1 hønsebouillonterning
2 fed hakket hvidløg
2 laurbærblade
4 blade salvie evt. tørrede
2 hele kryddernelliker
1 kvist frisk eller ¼ tsk. tørret rosmarin
friskkværnet peber
4 flåede og hakkede tomater eller en dåse hakkede tomater
salt efter smag.
Skær kaninkødet i 8 serveringsstykker.
Varm olivenolien i en stegegryde og brun kaninkødet på alle sider.
Hæld hvidvinen ved.
Tilsæt bouillonterning, hvidløg, laurbærblade, salvie, nelliker og
rosmarin samt en del peber.
Giv det et opkog og tilsæt de flåede hakkede tomater.
Læg låg på og lad det simre i 45 minutter.
Smag til med salt.
Kaninen serveres i stegegryden eller i en forvarmet serveringsskål.
Hertil kogte kartofler og skiver af lyst brød.
Velbekomme