Kaninstrimler med grønsager

 

 

 

300 gram kaninkød i strimler

1 spsk. mel

Vindruekerneolie

3 porrer skåret i skiver

1 grøn peberfrugt i strimler

1 gul peberfrugt i strimler

1 rød peberfrugt i strimler

3 tomater

5 skiver ananas fra dåse

salt

 

Saucen :

1 spsk. majsmel

1 dl ananassaft

2-3 spsk. hvidvinseddike

3 spsk. sojasauce

ca. 1 dl. bouillon  eller vand

 

Put mel i en plasticpose, put kødet i og ryst det godt igennem.

Brun kødet i olie en en stor pande eller gryde.

Opvarm lidt olie i en anden gryde eller pande og svits porrer og

peberstrimler i et par minutter.

Tilsæt tomater og ananas, som er skåret i trekanter.

Vend lidt rundt i blandingen, og kom den derpå sammen med kødet.

Kog retten i 5 minutter. Smag til med salt og vineddike, og tilsæt

mere bouillon, hvis saucen er for tyk.

 

Tilbehør : Løse ris og en god skål salat.

 

                                              Velbekomme

 

 

                                       © Copyright Ela Nørgaard