Kaninstrimler med grønsager
|
300 gram kaninkød i strimler
1 spsk. mel
Vindruekerneolie
3 porrer skåret i skiver
1 grøn peberfrugt i strimler
1 gul peberfrugt i strimler
1 rød peberfrugt i strimler
3 tomater
5 skiver ananas fra dåse
salt
Saucen :
1 spsk. majsmel
1 dl ananassaft
2-3 spsk. hvidvinseddike
3 spsk. sojasauce
ca. 1 dl. bouillon eller vand
Put mel i en plasticpose, put kødet i og ryst det godt igennem.
Brun kødet i olie en en stor pande eller gryde.
Opvarm lidt olie i en anden gryde eller pande og svits porrer og
peberstrimler i et par minutter.
Tilsæt tomater og ananas, som er skåret i trekanter.
Vend lidt rundt i blandingen, og kom den derpå sammen med kødet.
Kog retten i 5 minutter. Smag til med salt og vineddike, og tilsæt
mere bouillon, hvis saucen er for tyk.
Tilbehør : Løse ris og en god skål salat.
Velbekomme
© Copyright Ela Nørgaard