Følgende opskrift er indsendt til Tidsskrift for Kaninavl.
Kaninpie
4 personer.
1 kanin kogt mør i vand med suppeurter og salt.
2½ dl. kaninsuppe
150 g. bacon i små tern
2 porer i tynde ringe
1½ dl. fløde
salt, peber, lidt revet muskatnød
Mørdej:
150 g. hvedemel
100 g. margarine/smør
1 æg
1 tsk. sukker
½ tsk. salt
1 æggeblomme til pensling
Bland mørdejen og stil den køligt en
halv time.
Skær kaninkødet i små tern og kom det i en smurt pieform.
Derefter lægges et lag bacon og til sidst porre-ringe.
Bland suppe, fløde og krydderier og hæld over.
Rul dejen ud og læg den på som låg.
Prik dejen og skær et lille hul i midten, så dampen kan slippe ud.
Pensles og sættes i ovnen 200o ca. 25 min.
Serveres med salat.
Resten af suppen kan bruges til alle former for suppe.
Velbekomme
Alice Ørskov, Holstebro