Følgende opskrift er indsendt til Tidsskrift for Kaninavl.

 

Kaninpie

 

4 personer.

 

1 kanin kogt mør i vand med suppeurter og salt.

2½ dl. kaninsuppe

150 g. bacon i små tern

2 porer i tynde ringe

1½ dl. fløde

salt, peber, lidt revet muskatnød

Mørdej:

150 g. hvedemel

100 g. margarine/smør

1 æg

1 tsk. sukker

½ tsk. salt

1 æggeblomme til pensling

 

Bland mørdejen og stil den køligt en halv time. 
Skær kaninkødet i små tern og kom det i en smurt pieform.
Derefter lægges et lag bacon og til sidst porre-ringe.

Bland suppe, fløde og krydderier og hæld over.

Rul dejen ud og læg den på som låg.

Prik dejen og skær et lille hul i midten, så dampen kan slippe ud.

Pensles og sættes i ovnen 200o ca. 25 min.

Serveres med salat.

 

Resten af suppen kan bruges til alle former for suppe.

 

                            Velbekomme

                       Alice Ørskov, Holstebro