Kinesisk Kaningryde
(blev serveret til ”spis kanin” i Holbæk Kredsen. 2008/2009)
Ingredienser :
1,5 kg kanin
2 grønne paprika
2 røde paprika
2 løg
2 gulerødder
1 dåse bambusskud
4 skiver ananas
5 spsk. olie
Sauce :
4 spsk. sukker
4 spsk. sojasovs
2 spsk. vin
3 dl. bouillon
4 spsk. tomatpuré
Jævning efter behov
Kaninkødet skæres i terninger. Paprika, ananas og løg skæres også i
passende terninger.
Del gulerødder og bambusskud i både.
Varm olien i en gryde og put alle grønsagerne deri.
Lad dem snurre til de er blanke.
Bland alle ingredienserne til saucen.
Læg kødet op i gryden til grønsagerne, hæld saucen over og kog op.
Lad det snurre til kødet er mørt.
Tilsæt jævning efter eget ønske.
Retten serveres med ris.
Velbekomme
Sheila Petersen
© Copyright Ela Nørgaard