Kinesisk Kaningryde

(blev serveret til ”spis kanin” i Holbæk Kredsen. 2008/2009)

 

Ingredienser :

1,5 kg kanin

2 grønne paprika

2 røde paprika

2 løg

2 gulerødder

1 dåse bambusskud

4 skiver ananas

5 spsk. olie

 

Sauce :

4 spsk. sukker

4 spsk. sojasovs

2 spsk. vin

3 dl. bouillon

4 spsk. tomatpuré

Jævning efter behov

 

Kaninkødet skæres i terninger. Paprika, ananas og løg skæres også i

passende terninger.

Del gulerødder og bambusskud i både.

Varm olien i en gryde og put alle grønsagerne deri.

Lad dem snurre til de er blanke.

Bland alle ingredienserne til saucen.

Læg kødet op i gryden til grønsagerne, hæld saucen over og kog op.

Lad det snurre til kødet er mørt.

Tilsæt jævning efter eget ønske.
Retten serveres med ris.

 

                                    Velbekomme

                                   Sheila Petersen

                              

 

                                © Copyright Ela Nørgaard