Tilbage til oversigt middagsretter

 

Asiatisk kaninret med chutney.

Til 2 personer

 

Chutney :
1 æble i tern

2 spsk. rosiner

1 tsk. chili

1 spsk. puddersukker

1 tsk. eddike

1 spsk. soja

 

Puddersukker, eddike og soja koges sammen.

Æbler, rosiner og chili vendes i og koger med et minut.

Smages til med salt og peber og stilles til side, til det er afkølet.

 

Saucen til kaninen :
1 spsk. karry

2 spsk. hakket ananas

2 dl. hønsefond

1 dl. fløde

Evt. jævning

 

Karry og ananas ristes, hønsefonden tilsættes og saucen småkoger

i 5 minutter, fløden tilsættes og det småkoger videre i et par minutter.

Smages til med salt og peber, og jævnes evt.

 

Kaninen :

4 gode stykker filet uden ben

Fedtstof

Salt og peber

2 spsk. kokosmel

4 skiver ananas

½ banan i skiver

 

Rist kokos på en tør pande med konstant omrøring – og tag det af.

Smelt fedtstoffet og steg kaninfileterne ca. 12 minutter på hver side

 – og tag dem af.

Steg ananas og bananskiver hver for sig i lidt fedtstof.

 

Kaninfileterne anrettes ovenpå en skive ananas med sauce og

pyntes med ristet kokos og stegte bananskiver.

 

Serveres med ris og chutney.

 

                                        Velbekomme

                                                Ela