Tilbage til oversigt middagsretter
Asiatisk kaninret med chutney.
Til 2 personer
Chutney :
1 æble i tern
2 spsk. rosiner
1 tsk. chili
1 spsk. puddersukker
1 tsk. eddike
1 spsk. soja
Puddersukker, eddike og soja koges sammen.
Æbler, rosiner og chili vendes i og koger med et minut.
Smages til med salt og peber og stilles til side, til det er afkølet.
Saucen til kaninen :
1 spsk. karry
2 spsk. hakket ananas
2 dl. hønsefond
1 dl. fløde
Evt. jævning
Karry og ananas ristes, hønsefonden tilsættes og saucen småkoger
i 5 minutter, fløden tilsættes og det småkoger videre i et par minutter.
Smages til med salt og peber, og jævnes evt.
Kaninen :
4 gode stykker filet uden ben
Fedtstof
Salt og peber
2 spsk. kokosmel
4 skiver ananas
½ banan i skiver
Rist kokos på en tør pande med konstant omrøring – og tag det af.
Smelt fedtstoffet og steg kaninfileterne ca. 12 minutter på hver side
– og tag dem af.
Steg ananas og bananskiver hver for sig i lidt fedtstof.
Kaninfileterne anrettes ovenpå en skive ananas med sauce og
pyntes med ristet kokos og stegte bananskiver.
Serveres med ris og chutney.
Velbekomme
Ela