Kanin i karry med æbler og mandler
1 kanin på ca. 1,2 kg og højst 1 år
fedtstof til bruning
1 – 2 tsk. god karry
1 dåse kokosmælk 400 ml gerne light
2 – 3 dl. bouillon
2 løg
2 – 3 tomater
2 – 3 æbler
1 dl. smuttede mandler og cashewnødder
Salt, peber og koriander
Parter kaninen i 8-10 stykker.
Smelt fedtstoffet og kom karry i og lad det svitse et par minutter.
Kom derefter den parterede kanin i og brun den.
Kom finthakkede løg, kokosmælk og bouillon i, og lad det simre ca. ¾ time.
Skær tomater og æbler I grove tern og kom dem i gryden sammen med '
mandler og nødder.
Lad det hele simre 10 – 15 minutter mere.
Smag til med salt, peber og tørret koriander eller endnu bedre, drys en masse
frisk koriander på til sidst.
Serveres med ris.
Velbekomme
© Copyright Ela Nørgaard