Kanin i karry med æbler og mandler

 

1 kanin på ca. 1,2 kg og højst 1 år

fedtstof til bruning

1 – 2 tsk. god karry

1 dåse kokosmælk 400 ml gerne light

2 – 3 dl. bouillon

2 løg

2 – 3 tomater

2 – 3 æbler

1 dl. smuttede mandler og cashewnødder

Salt, peber og koriander

 

Parter kaninen i 8-10 stykker.

Smelt fedtstoffet og kom karry i og lad det svitse et par minutter.

Kom derefter den parterede kanin i og brun den.

Kom finthakkede løg, kokosmælk og bouillon i, og lad det simre ca. ¾ time.

Skær tomater og æbler I grove tern og kom dem i gryden sammen med '

mandler og nødder.

Lad det hele simre 10 – 15 minutter mere.

Smag til med salt, peber og tørret koriander eller endnu bedre, drys en masse

frisk koriander på til sidst.

Serveres med ris.

 

                                Velbekomme

 

 

 

 

 

 

© Copyright Ela Nørgaard