Læste I det ?

 

Kanintatar


Til lille prins Henriks barnedåb, skulle gæsterne bl.a. have kanin tatar !!!

Tatar plejer vist at være råt kød med en rå æggeblomme,

jeg prøvede at forestille mig det med kaninkød, jeg syntes ikke helt, jeg

havde lyst, men så kom jeg til at tænke på, at hvis man nu havde sådan

en god filet af en stor kanin, fik den passende røget og så lavede tatar

af den, det ville garanteret være lækkert på et stykke franskbrød,

og dertil ville en rå æggeblomme vist være rigtig god.

Nå i vores salmonellatider er det vel kun os, der selv har haft høns og

egne æg i mange år, der tør spise vores egne rå æg, vi er vist

salmonellavaccinerede, vist der er noget, der hedder det, - men en

gang røræg til den røgede kanintatar, kunne vel også smage godt.

 

                                           Velbekomme

                                                    Ela

 

 

 

 

© Copyright Ela Nørgaard