Krydrede Kaninpakker

 

Følgende er rigtig gode til en lun buffet, gode at tage med på arbejde,

der hvor der er en mikroovn til rådighed, gode at have liggende i fryseren

til en hurtig bid lækkert og såmænd også gode kolde til madpakken.

 

1 pk. frossen butterdej

æg til pensling

 

Fyld :

500 g. hakket kanin

1 spk. olie

1 hakket løg

3 hakkede fed hvidløg (kan undværes)

3 tsk. karry

salt

friskkværnet peber

saften af ½ citron

50 g. hakkede pinjekerner (evt. hakkede mandler)

1 stor bundt hakket persille

 

Tø butterdejen op og rul den ud i firkanter på 20 x 20 cm som hver

skæres i 4 firkanter.

 

Fyld : Svits kød, løg, hvidløg, og karry i olien.

Tilsæt pinjekerner og citronsaft, krydres med salt og peber.

Til sidst blandes persillen i.

Læg 1 spk fyld på hver dejstykke og pensl dejen med sammenpisket

æg i kanten.

Fold dejfirkanterne til trekanter, og tryk dem sammen med en gaffel.

Bages i ca. 20 min. ved 200 grader.
Kan evt. serveres med en grøn salat.

 

                                    Velbekomme