Krydrede Kaninpakker
Følgende er rigtig gode til en lun buffet, gode at tage med på arbejde,
der hvor der er en mikroovn til rådighed, gode at have liggende i fryseren
til en hurtig bid lækkert og såmænd også gode kolde til madpakken.
1 pk. frossen butterdej
æg til pensling
Fyld :
500 g. hakket kanin
1 spk. olie
1 hakket løg
3 hakkede fed hvidløg (kan undværes)
3 tsk. karry
salt
friskkværnet peber
saften af ½ citron
50 g. hakkede pinjekerner (evt. hakkede mandler)
1 stor bundt hakket persille
Tø butterdejen op og rul den ud i firkanter på 20 x 20 cm som hver
skæres i 4 firkanter.
Fyld : Svits kød, løg, hvidløg, og karry i olien.
Tilsæt pinjekerner og citronsaft, krydres med salt og peber.
Til sidst blandes persillen i.
Læg 1 spk fyld på hver dejstykke og pensl dejen med sammenpisket
æg i kanten.
Fold dejfirkanterne til trekanter, og tryk dem sammen med en gaffel.
Bages i ca. 20 min. ved 200 grader.
Kan evt. serveres med en grøn salat.
Velbekomme