Julesylte m.m.

 

Tag 1  parteret kanin, parter lårene i 2 stykker, så de koger møre samtidig med resten.

Kog benene med lidt suppevisk og timian. Kog kødet lige akkurat så længe, at det kan

skilles fra benene.

Tag kødet op og skær det i små stykker.

Jævn suppen med husblas, brug lidt mere husblas, end der står på pakningen, og tilsæt

lidt ekstra peber, gerne en blandingspeber med flere farver, og et par laurbærblade. Et

par små friske timian kviste pynter også.

Læg kødet i et par mindre skåle og hæld suppen over.

Stil det koldt til næste dag, hvor den vendes ud.

Serveres med sennep, rødbeder og et groft godt rugbrød.

 

Prøv evt. at hakke lidt løg groft og bland det i kødet, inden suppen hældes over.

 

                                                   

                                                    Velbekomme

 

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright Ela Nørgaard